Deel deze pagina

Verzenden
Nieuw adres vanaf 27 maart 2017
Stationsstraat 110
2800 Mechelen
  015 45 14 67
 mira@vmm.be

Contacteer ons

Een vraag voor MIRA?

  
 
 
* verplicht veld

Routebeschrijving

Met de trein

Onze kantoren liggen op 5 minuten wandelen van het station van Mechelen. Als u het station buitenkomt, gaat u naar rechts de Stationsstraat in. Na 400 meter ziet u langs uw rechterkant de kantoorgebouwen van de OVAM. De buitendienst Mechelen van de VMM is in hetzelfde gebouw gevestigd. U vindt ons op de tweede verdieping. 

Met de auto

De volgende jaren worden ingrijpende infrastructuurwerken uitgevoerd in de Mechelse stationsbuurt. Dit kan gevolgen hebben voor een vlotte bereikbaarheid van ons kantoor. Check de stand van zaken van de werken op www.mecheleninbeweging.be.

Opgelet! Is uw wagen uitgerust met een GPS-systeem, geef dan 'Arsenaalstraat' in als eindbestemming. Op het einde van de Arsenaalstraat draait u linksaf. U komt dan in de Stationsstraat. De buitendienst Mechelen van de VMM bevindt zich in hetzelfde gebouw als de OVAM, op de tweede verdieping.

vanuit Brussel

Neem op de E19 Brussel-Antwerpen afrit 10 Mechelen Zuid/Technopolis. Op de rotonde volgt u Centrum (de brug over). Ga aan het grote kruispunt verder rechtdoor en daarna de brug over tot aan het station (rondpunt). Neem hier de tweede straat rechts (Hendrik Conciëncestraat). Aan de eerstvolgende stoplichten slaat u rechtsaf. Aan het volgende stoplicht kunt u betaalparking 'Station' inrijden. De parking rijdt u binnen via de Leuvensesteenweg (N26 richting Leuven).

vanuit Antwerpen

Op de E19 Antwerpen-Brussel neemt u afrit 9 Mechelen Noord. Volg Mechelen-Centrum (grote draai) over de N16 tot u aan een groot kruispunt komt. Op uw rechterkant ligt een McDonalds. Ga rechts de ring op en volg de Guido Gezellelaan (de viaduct over), deze gaat over in de Van Benedenlaan. Hier blijft u links aanhouden. Net voor u de N26 kan oprijden richting Leuven, rijdt u rechts de betaalparking 'Station' in.

Parking en fietsenstalling

Wanneer de betaalparking onder onze kantoren volzet blijkt, kan u op enkele minuten wandelen parkeren in de parkings Zandpoortvest 1 en 2 aan een voordelig tarief.

Voor de hoofdingang van het gebouw is een fietsenstalling voor bezoekers voorzien.